Security basis op orde

De "security basis op orde" is de ideale manier om snel in kaart te brengen hoe het ervoor staat met de basis van informatiebeveiliging van uw organisatie. Informatiebeveiliging of security is meer dan IT. Deze dienst richt zich dan ook op alle onderdelen van informatiebeveiliging; beleid, techniek en de mens. Kijkend naar het type organisatie nemen we hierin ook relevante wetgeving en best practices mee. Aan de hand van de meting komen wij tot een resultaat waarmee duidelijk is hoe uw organisatie scoort en hoe u uw organisatie beter kunt beschermen tegen moderne dreigingen.

Wilt u antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe sta ik er in hoofdlijnen voor met informatiebeveiliging?

  • Heb ik de juiste beveiligingsmaatregelen?

  • Wat dient mijn organisatie te doen om zich beter te beschermen?

Dan helpen wij u graag!

Hoe verloopt de security basismeting?

Wij voeren via onze unieke methodiek een security basismeting uit in uw organisatie. Aan de hand van uw wensen richten wij ons op de gehele organisatie of specifieke onderdelen.

In de eerste fase spreken wij met de betrokkenen uit uw organisatie. Hierbij inventariseren wij welke zaken u al heeft ingericht en wat uw kritieke onderdelen ter bescherming zijn. Voorbeelden hiervan zijn klantgegevens of aankomende producten. Dit worden ook wel de kroonjuwelen genoemd. Hiermee brengen we de grootste risico's in kaart.

Nadat er in zicht is op de grootste risico's zijn doen we aanbevelingen over welke zaken er ontbreken. Dit kan bijvoorbeeld een stuk beleid zijn maar ook een technische maatregel zoals het hardenen van infrastructuur. Ondersteuning staat hierbij centraal zodat de aanbevelingen ook daadwerkelijk kunnen worden doorgevoerd.

  • Weten waar je staat

  • Voor experts en niet-experts

  • Op maat voor uw organisatie

Resultaat

Met security basis op orde krijgt u een integraal overzicht hoe uw informatiebeveiliging is ingericht en waar de eventuele huidige aanpak tekortschiet. Via de inzichten en aanbevelingen uit onze rapportage weet u waar de organisatie staat en wat u kunt doen om u beter te beschermen. 

KOM IN CONTACT

Advies nodig of of meer weten met wat koffie?
logo yourally