Security norm consulting ISO 27001, BIO, NEN7510

Als organisatie kan het onderhouden en werken naar het behalen van een security-norm een flinke uitdaging zijn. De securitynorm consulting biedt begeleiding en ondersteuning bij het voldoen aan een verschillende securitynormen. Voorbeelden zijn de Baseline Informatiebeveiliging Overheid, de ISO 27001 en de NEN 7510.

Wilt u antwoorden op de volgende vragen:

  • Voldoe ik wel of niet aan een security-norm?

  • Wat dient mijn organisatie te doen om te voldoen?

  • Wat moet er gebeuren om de gevonden tekortkomingen op te lossen?

Dan helpen wij u graag!

Wat biedt de security norm consulting?

Afhankelijk van de norm voeren wij een assessment uit om te onderzoeken waar u staat voor bijvoorbeeld het implementeren van de BIO. Aan de hand van dit assessment kunnen wij een inventarisatie maken welke zaken wel of niet in orde zijn. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook helpen met advies en een plan om deze bevindingen op te lossen.

  • Snel inzicht in of u voldoet aan een norm of standaard zoals de ISO 27001 of de Baseline Informatiebeveiliging Overheid.

  • Voor experts en niet experts te begrijpen.

  • Betrokken begeleiding met ruimte voor vragen en antwoorden.

Resultaat

Met securitynorm consulting helpt YourAlly uw organisatie met het voldoen aan normenkaders. Dit levert een assessment, analyse met aanbevelingen op zodat voor uw organisatie is waar deze staat en wat de volgende stappen zijn. We werken hierbij met duidelijke rapportages en denken ook mee in oplossingen voor beveiligingsmaatregelen.

KOM IN CONTACT

Advies nodig of of meer weten met wat koffie?
logo yourally