Security Detachering

Door de grote krapte op de arbeidsmarkt en tegelijkertijd een grote vraag naar security experts ondervinden veel organisaties moeite met het invullen van hun vraag. Duurzame informatiebeveiliging blijft dan ook meer dan het ontvangen van meer financiële middelen of het afronden van eenmalig project. Soms is een medior of senior professional overbodig maar is extra mankracht met kennis van informatiebeveiliging broodnodig  Echter is het vinden van een extra passende kracht voor een langere periode is dan voor veel organisaties een uitdaging.

Wilt u antwoorden op de volgende vragen:

  • Het aanvullen van uw team met een gedetacheerde kracht vanuit YourAlly?

  • Bemiddeling voor het aantrekken van een externe security expert?

  • Een tijdelijke consultant die aansluit bij de daadwerkelijke behoefte?

Dan helpen wij u graag!

Hoe werkt YourAlly detachering?

YourAlly helpt organisaties met detachering onze consultants bij langdurige behoeften ten aanzien van informatiebeveiliging. Op basis van uw wensen, denken wij mee en kijken welk profiel en welke vorm van detachering het beste past. Zaken zoals looptijd en het aantal uren per week zijn geheel bespreekbaar. Onze consultants staan klaar voor de uitdaging die hen te staat. Of dit nou ondersteuning is bij een vulnerability-assessment opvolgen is of helpen bij de verbetering van toegangsbeveiliging. 

Resultaat

Bij detachering gaan wij tot het uiterste om te zorgen dat de inhoud centraal staat en randzaken ook randzaken blijven. Simpelweg het juiste information security human capital geregeld, zonder te veel gedoe.

KOM IN CONTACT

Advies nodig of of meer weten met wat koffie?
logo yourally