Interim Security & Privacy Professionals

Het vinden van een information security professionals bij de overbrugging van interne afwezigheid of behoefte aan specifieke expertise blijkt vaak een uitdaging. Veel partijen hebben een groot netwerk maar niet de kennis en kunde om de vast te stellen welke achtergrond het meest aansluit. Dit gaat ten koste van de optimale plaatsing en vervulling van de opdracht.

Wilt u antwoorden op de volgende vragen:

  • Een interim security professional die daadwerkelijk aansluit bij uw project?

  • Complete bemiddeling bij het aantrekken van een externe security professionals?

  • Een partner met groot ZZP-netwerk en goede voorwaarden?

Dan helpen wij u graag!

Hoe werkt YourAlly detachering en bemiddeling?

YourAlly biedt complete “full-service” interim bemiddeling. Op basis van uw wensen en eisen denken wij mee en gaan met onze pool van freelance securityconsultants opzoek naar de juiste kandidaten voor de casus. Wij onderscheiden ons door onze eigen vakkennis in de zoektocht naar de juiste kandidaat. Hiermee kunnen wij beter in kaart brengen welke kandidaat zou passen en kijken wij verder dan kruisjes afvinken met trefwoorden. YourAlly gelooft in dat goede voorwaarden van belang zijn voor een goed inhoudelijk resultaat. In de praktijk betekent dit dat wij voor zowel opdrachtgever als de kandidaat uitstekende voorwaarden hebben.

Resultaat

Met onze aanpak gaan wij tot het uiterste om te zorgen dat de inhoud centraal staat en randzaken ook randzaken blijven. Simpelweg het juiste security human capital geregeld. Dat maakt ons YourAlly.

KOM IN CONTACT

Advies nodig of of meer weten met wat koffie?
logo yourally