YOURALLY, UW BONDGENOOT

Wij zijn YourAlly. Een full-service security adviesbureau met als missie informatiebeveiliging bereikbaar te maken.
Ons Verhaal
Ons Verhaal

YourAlly is opgericht in 2021 vanuit het idee dat het anders kan en beter moet. Organisaties zien informatiebeveiliging steeds meer als een belangrijk thema, maar vinden het moeilijk om er grip op te krijgen. Security consultancy-projecten of tijdelijke inhuur was voor veel organisaties onnodig complex of duur. Hierdoor lopen organisaties tot op de dag van vandaag nog steeds grote risico’s op datalekken en hacks. Vaak denken organisaties door dure oplossingen of een vluchtig project controle te hebben, maar dan blijkt een incident soms een vervelende realitycheck te zijn. Wij vinden dat informatiebeveiliging voor iedere organisatie bereikbaar zou moeten zijn, zonder moeilijke taal of valse zekerheden.

Onze Visie
Onze Visie

Vanuit het New Babylon in het hart van Den Haag ondersteunen en ontzorgen wij onze klanten dagelijks bij alle hedendaagse digitale uitdagingen. Wij begrijpen dat een organisatie aan meer wil kunnen denken dan alleen adequate bescherming en simpelweg werkbaarheid en duidelijkheid wil. Als jong bedrijf zijn wij niet groot in omvang maar beschikken wij naast onze eigen informatiebeveiligingsexpertise en ervaring over een breed netwerk aan doorgewinterde security freelancers en leveranciers. Hiermee beschikken wij over een unieke en vernieuwende werkwijze waarmee wij ieder project enthousiast uitvoeren. Door in mogelijkheden te denken en een nieuw verhaal te bieden kan YourAlly ervoor zorgen dat iedere organisatie weerbaar wordt en met vertrouwen aan de toekomst kan werken.

ONZE PRINCIPES
Team YourAlly
Team YourAlly deelt dezelfde visie. Wij houden zaken graag toegankelijk zonder af te doen aan de inhoud. Klare taal en geen trendy buzzwoorden. Aan ons inhouse team en de externe experts uit ons netwerk stellen wij en zijzelf strenge eisen. Geen middelmaat maar elke dag tot het uiterste. De bescherming van uw organisatie is bij ons dan ook geen luxe.
Resultaatgericht
Duidelijke taal
Altijd streven naar beter
Toegankelijk
logo yourally