Wat YourAlly anders maakt?

“De bescherming van uw organisatie hoeft geen luxe te zijn”

Vol enthousiasme en met passie voor het vak en de laatste techniek is dit onze slogan. YourAlly onderscheidt zich in de zee van veel bestaande en nieuwe security adviesbureaus.

Wij bieden tegen een eerlijke prijs gericht advies en passende oplossingen voor uw organisatie met onze YourAlly aanpak.

DE YOURALLY AANPAK

Onze aanpak

Wat wij als YourAlly anders doen? Het zijn kleine onderwerpen maar grote verschillen.

BETROKKEN

Persoonlijk en meedenkend

YourAlly vindt een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Wat uw uitdaging, project of incident ook is, wij denken mee. Dat kan persoonlijk maar ook via de telefoon, mail of WhatsApp. Welk kanaal u ook gebruikt, of u nu bestaande of nieuwe klant bent. Wij staan klaar.

BIJ DE TIJD

Advies op basis van de nieuwste en beste standaarden

Wij zijn geen vakvreemde techneuten, juristen of recruiters maar betrokken security professionals uit en in het vak. Dit alles met de YourAlly aanpak.

VOOR KLEIN EN GROOT

Passend voor bijna iedere organisatie

Van start-up en MKB tot grote organisatie. Voor iedere partij is informatiebeveiliging van belang en helpen wij dit te realiseren.

STARTUPS, MKB-BEDRIJVEN EN KLEINE ORGANISATIES

Voor startups en MKB-bedrijven met beperkte security slagkracht en middelen is het vaak lastig om qua maatregelen up-to-date te blijven en te anticiperen op de nieuwste dreigingen in het digtale landschap. 

Als ondernemer wil je ondernemen en groeien. YourAlly levert praktische rapportages en implementaties aan zodat je verder kan met wat belangrijk is.

Corporates EN (SEMI)-
OVERHEID

Grote organisaties bezitten vaak complexe processen, infrastructuur en zijn afhankelijk van veel leveranciers. Dit levert vaak een hogere kans op mogelijke aanvallen op. Met een ISO 27001 certificering is er geen garantie op bescherming. Informatiebeveiliging blijft ondanks state-of-the-art securitysoftware en uitgebreide procedures een constant aandachtspunt.

YourAlly begrijpt de belangen van grote organisaties en erkent dat security niet de enige overweging is bij besluitvorming. Wij gaan het gesprek aan en komen tot een werkzame aanpak die aansluit bij de bestaande processen en leveranciers.

GEEN BEPERKINGEN

GEEN “LOCK IN”

Wij zetten binnen onze adviesprojecten en oplossingen als bemiddelaar en detacheerder klanten niet klem met software-oplossingen van partners of lange abonnementen. U bent klant omdat u klant wilt zijn, niet omdat u vastzit via lock-in methodes.

Klaar om met ons het gesprek aan te gaan?

Wij vertellen graag maar zijn net zo nieuwsgierig naar u. Vrijblijvend en op uw moment meer informatie over hoe wij u kunnen helpen.

Intakegesprek inplannen
logo yourally